Jaké výhody přináší elektronické zabezpečení domu od profesionálů?

V dnešní době plné kriminality byste neměli opomíjet kvalitní zabezpečení domu. Kromě klasického mechanického zabezpečení je pro vaši bezpečnost a klidný spánek vhodné elektronické zabezpečení domu, které se vám oproti průměrné škodě při vloupání vyplatí až trojnásobně. Navíc tak můžete získat slevu na pojištění domácnosti, která je zabezpečená elektronicky. Proč zvolit bezpečnostní řešení od zkušených profesionálů?

Elektronické zabezpečení domu na míru

Profesionální agentura vám zajistí komplexní zabezpečení domu on návrhu až po instalaci, poprodejní servis a revize. Vždy vybírejte takovou firmu, která používá moderní technologie a má se zabezpečením domácností či jiných objektů bohaté zkušenosti. Její spolehlivost si můžete ověřit podle referencí. 

Například bezpečnostní agentura Pro Security má dlouholeté zkušenosti v oblasti bezpečnostních řešení. V České republice střeží přes 1 000 objektů, vozidel a osob. V pohotovosti 24/7 má desítky zásahových vozidel.

Proč elektronické zabezpečení domu (EZS)?

Zkušení technici instalují celý zabezpečovací systém ve vaší domácnosti během několika hodin bez jakýchkoliv stavebních úprav. Celý systém navíc propojí s vaším mobilním telefonem nebo počítačem. Díky tomu budete mít svůj dům pod kontrolou i na cestách.

S kvalitním a moderním zabezpečovacím systémem lze dům efektivně a snadno automatizovat. Můžete pohodlně ovládat domácí spotřebiče na dálku, otevírat garážová vrata nebo si zapnout topení ještě před tím, než přijedete domů. Stejně tak, pokud necháte otevřená okna, systém vás na ně upozorní. Elektronický zabezpečovací systém vás nejen ochrání, ale též vám mnohé běžné činnosti velmi usnadní.

Tím hlavním důvodem, proč zvolit EZS, je zejména vaše bezpečí a bezpečí vaší rodiny. Kromě ochrany před zloději a výtržníky vás zabezpečení také upozorní na vznik požáru, únik plynu či vody nebo přírodní katastrofu.

Jak elektronický zabezpečovací systém funguje? 

Elektronický zabezpečovací systém je napojený na Pult centralizované ochrany (PCO) a veškeré informace jsou předávány do nepřetržitě obsluhovaného dohledového centra. Zde operátoři okamžitě jednají podle zásahového plánu. Vysílají na místo motorizovanou zásahovou jednotku, informují kontaktní osoby klienta a přivolají policii i další záchranné složky, se kterými běžně komunikují. 

Včasná reakce operátorů i zásahové jednotky zvyšuje šanci na zabránění vzniku druhotných škod, nebo na zachycení pachatele s ukradeným majetkem. 

Bezpečnostní agentura Pro Security vám vytvoří návrh zabezpečení domu zdarma na míru podle vašich potřeb a možností. Díky tomu jsou eliminována všechna případná rizika a získáváte spolehlivou ochranu.