Zdravotní sestra v důchodu odhalila, jaké to je žít v přestavěné dodávce. Její domov nadchl internet

Fotografie: RomanM82 / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Bývalá zdravotní sestra se rozhodla žít v dodávce, kterou si předělala na malý domek na kolečkách. Život v důchodu si rozhodně umí užívat.

Že by měla každá žena v důchodu plést ponožky, sedět v houpacím křesle, luštit křížovky a sledovat estrády v televizi? Jistě je to příjemný odpočinek, ale tato zdravotní sestra v důchodu si zvolila jinou cestu. Ve své dodávce, která vypadá jako pokoj 14letého dítěte, si užívá svůj nový život plný dobrodružství.

Zvolila si dům na kolečkách

Její nový dům na kolečkách splňuje naprosto všechny její potřeby. Ačkoli to tak na první pohled nemusí vypadat, má spoustu úložného prostoru, jak uvádí ve videu zveřejněném na platformě YouTube, skrytou toaletu, otočnou židli, která směřuje k výklopné desce sloužící jako stůl.

Toužila po tom, aby její dodávka vypadala jako pokoj 14letého dítěte, který nikdy neměla, a nutno podotknout, že se jí to povedlo. Její pozitivní nálada a energie na rozdávání vám vykouzlí úsměv na tváři. Je odvážná, plní si sen a důchod si maximálně užívá. Cítí se svobodně jako snad nikdy.

Učitelka v důchodu našla geniální způsob, jak žít v luxusu bez vysokých nákladů a kapitálu

Miluje fialovou barvu a je to znát

Fialová barva, kam se podíváš. Radost ze života se promítá v interiéru i exteriéru dodávky. Všude samé barvy, především fialová, jak uvádí TinyHouseTalk. Kolekce barevných slunečních brýlí, kterou si můžete prohlédnou napravo od postele. Zkrátka je na první pohled vidět, že bývalá zdravotní sestra promítla svou pozitivitu do tohoto místa.

Našla si také mnoho fanoušků. Uživatelé internetu, kteří video zhlédli, ji zahrnuli pozitivními komentáři, jak obdivují její odvahu a že je skvělé, že si takto dokáže užívat života. O malých domcích jsme toho na BydlímeÚtulně napsali již mnoho, například tato důchodkyně nesouhlasila s předraženými nemovitostmi, proto si sama postavila luxusní malý domek a pojmenovala ho Dračí hnízdo.

Absolvent České zemědělské univerzity, který je již od malička velkým kutilem. V podstatě vše, co je možné najít v j... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*