Přívěs ukazuje, že komfort při cestování může být větší, než při spaní doma

Když je potřeba cestovat, je nutné spát mimo naši postel. K tomu může posloužit hotel, penzion, ale třeba také tento unikátní přívěs. Není nad domov, napadne některé z nás téměř vždycky, když jsme z nejrůznějších pracovních důvodů nuceni svůj domov opustit a strávit nějaký čas v hotelu či jiném ubytování.

Je zajímavé, že toto většinou neplatí v případě, že se chystáme na dovolenou. V poslední době jsou velmi oblíbené nejrůznější road tripy a poznávací dovolené, které obnášejí spaní na různých místech, často každou noc jinde. To pro některé lidi už malý problém představovat může. V tomto případě se pak jako ideální řešení ukazují být nejrůznější obytné přívěsy, které se připojí za auto, a celou dovolenou tak můžete vlastně „spát na jednom místě“. Pokud si myslíte, že jde spíše o sparťanský typ ubytování, přívěs, který vám dnes ukážeme, vás přesvědčí o opaku. A můžete si s sebou rovnou vzít celou svou rodinu či skupinu přátel.

Luxus a komfort

Americká společnost Winnebago se na výrobu nejrůznějších obytných přívěsů, především luxusního typu, specializuje již více než šedesát let. Její model s názvem Winnebago Ultralite však představuje opravdu jedinečnou a nevšední možnost ubytování. Jedná se o velmi luxusní přívěs, který nabízí komfort, pohodlí i praktičnost až pro jedenáct osob. To je opravdu revoluční nápad, který dosud ve světě obytných přívěsů neměl obdoby. Tento výjimečný a jedinečný luxusní přívěs je zvenku i zevnitř zcela unikátní.

Neuvěřitelný prostor i útulnost

Interiér přívěsu je překvapivě prostorný a útulný, zcela jistě k tomu přispívá právě zvolený materiál, decentní dřevo, a zároveň zde najdete opravdu vše, co ke svému životu potřebujete. Mobilní obytný přívěs se skládá z kuchyně, jídelního prostoru, obývacího pokoje, koupelny s toaletou a několika ložnic. V kuchyni se nachází rovněž vše potřebné, tedy kuchyňská linka, lednička s mrazákem, sporák s troubou a dřez. Kuchyňská linka obsahuje mnoho nejrůznějších skříněk, do kterých můžete pohodlně uložit nejen nádobí, ale i potraviny, které si chcete vzít s sebou.

Aerodynamický tvar

Celý přívěs má zvnějšku velmi aerodynamický tvar, který snižuje odporu vzduchu při jízdě, a přispívá tak k nižší spotřebě paliva. Přívěs je navíc vybaven speciální stabilizátorem, který snižuje vibrace během jízdy, a poskytuje tak osobám uvnitř přívěsu větší pohodlí. Pokud vás zajímá cena, za kterou si je možné tento luxusní přívěs opatřit, pak vězte, že se nabízí za osmdesát pět tisíc dolarů.

Do redakce Bydlimeutulne.cz se přidala během svých studií a práce redaktorky ji tak nadchla, že se rozhodla zůstat. Její v... [Více o autorovi]