Původně byla chalupa Moniky Absolonové zcela neobyvatelná. Její rekonstrukce všem vyrazila dech

Fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Monika Absolonová se může radovat z prvních úspěchů na své chalupě. Dlouho čekala na povolení k rekonstrukci a nyní už se může pyšnit prvními výsledky.

Monika Absolonová má důvod k radosti, konečně udělala velký pokrok na své chalupě, kterou před několika lety pořídila v neobyvatelném stavu. Místo, kde v podstatě zbyly jen holé zdi, se nyní změnilo ve stavbu připomínající dům.

Chalupu si pořídila díky Iloně Csákové

Ilona Csáková objevila tuto starou nemovitost uprostřed krásné přírody a po rozhovoru se svou kamarádkou Monikou Absolonovou došlo k tomu, že si ji Monika před 4 lety koupila. Jenže zdevastovaná stavba rozhodně není tím pohádkovým místem, jež si zpěvačka představovala. Přestože propadla kouzlu chalupaření, musela si několik let počkat, aby si jej mohla začít užívat na místě, které až nyní připomíná obyvatelný dům, jak uvádí ŽivotVČesku.

Rekonstrukce se neobešla bez komplikací

Na první pohled bylo jasné, že místo bude potřebovat rozsáhlou rekonstrukci, netušila však, že ji čeká řada komplikací. Cesta za vysněnou chalupou byla mnohem trnitější, než při prvním nadšení čekala, jak informuje PrimaLiving. Musela si zažít byrokratické kolečko, dlouhé čekání na různá povolení. Naštěstí ale přišel den, kdy konečně mohla začít s rekonstrukcí.

Uniklé záběry z luxusní chalupy Lucie Bílé ovládly český internet. O něčem takovém sní každý z nás

Co je na chalupě nového

Konečně se zpěvačka nemusí dívat jen na holé zdi, nyní se může radovat z nových oken se zelenými rámy, která jen podtrhují duši domu. Monika je milovnicí starých domů a doufá, že si bude moct brzy toto nádherné místo v samotném srdci přírody užívat společně se svým manželem a dětmi.

Pokroky rekonstrukce sdílela ve videu na sociálních sítích. Pokud se i vy nacházíte ve fázi rekonstrukce staré stavby a hledáte inspiraci, na BydlímeÚtulně jsme již psali o chalupě na anglickém venkově, které vás vrátí zpět do starých časů.

Absolvent České zemědělské univerzity, který je již od malička velkým kutilem. V podstatě vše, co je možné najít v j... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*