Hotová jídla za 45 Kč: Češi nadšeně vykupují kvalitní pokrmy za směšné ceny

Fotografie: Pohled 111 / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Výprodej hotových jídel za neuvěřitelně nízké ceny, a přitom uvařených z čerstvých ingrediencí, už funguje ve čtyřech českých městech. Přidají se další?

Že se organizuje výprodej různého průmyslového i textilního zboží, je docela běžná záležitost. Ale slyšeli jste někdy o výprodeji hotových jídel? Není to žádná falešná zpráva, tato služba už byla zřízena na několika místech republiky. Ale raději od začátku.

Lidé si začali jídlo připravovat doma

V České republice se objevuje trend výprodeje hotových jídel v restauračních stáncích, který přináší zákazníkům možnost zakoupit kvalitní pokrmy za výrazně nižší ceny. Tato služba je reakcí na rostoucí ceny potravin a stravování. Ty totiž přiměly mnohé lidi k tomu, aby si jídlo připravovali doma a nosili si je do práce. A restaurace začaly tratit. Výprodej hotových jídel nabízí alternativu k domácí přípravě, poskytuje rychlou a cenově dostupnou možnost oběda bez nutnosti dlouhého vaření, píše web VařímeRádi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1006810594788639&set=pcb.1006810691455296

Restaurace, které se rozhodly pro tento model, často nabízejí polévky za ceny začínající na 10 Kč a hlavní jídla za ceny od 45 Kč. Nabídka je různorodá a zahrnuje tradiční česká jídla, ale i modernější a zdravější varianty. Zákazníci si mohou vybírat z několika druhů polévek a hlavních jídel, které jsou připraveny z čerstvých surovin, a nikoliv s použitím polotovarů.

Tato služba je dnes už běžně dostupná v několika městech, včetně Prahy, Mělníku, Mostu a Chomutova. A je velice oblíbená. Což dokazuje každodenní rychlé vyprodání nabízených pokrmů.

Cena pronájmu bytu, která vám zamotá hlava. Kuriózní důvod mezi lidmi vyvolal rozporuplné emoce

Kdo chce jídlo, musí přijít včas

Výprodej obvykle začíná brzy ráno a pokrmy se často vykoupí do několika hodin. Zákazníci si tak musí pro jídlo přijít včas, aby si zajistili svou porci, uvádí web Médium. Přestože je nutné si jídlo vyzvednout osobně a platba je možná pouze hotovostí, považují odběratelé tuto službu za velice výhodnou. Výprodej hotových jídel představuje zajímavou alternativu k tradičnímu stravování v restauracích a ukazuje, jak se gastronomický průmysl může a dokáže přizpůsobit měnícím se ekonomickým podmínkám a potřebám zákazníků.

A kdo by si chtěl i nadále vařit doma, může si připravit kuřecí polévku jako z té nejluxusnější restaurace. Jak správně postupovat a jak tento pokrm vylepšit, jsme na webu BydlímeÚtulně napsali nedávno.

Absolvent České zemědělské univerzity, který je již od malička velkým kutilem. V podstatě vše, co je možné najít v j... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*