Příroda a moderní estetika se setkávají v jednom a dělají z této chaty uklidňující místo k odpočinku

Fotografie: Alexandra Simard

Přesně to nabízí tato moderní a elegantní chata postavená v srdci soukromé oblasti, která sdružuje další rekreační chaty na chráněném místě. Osloví především milovníky přírody, ale i moderního a nápaditého designu.

V jednoduchosti je krása

Tato luxusní chata ještě stále dýchá novotou. Postavena byla v roce 2018 a ještě v ní prakticky nikdo dlouhodoběji nebydlel. Zaujme především bohatě osvětleným interiérem a čistým moderním vzhledem, který je bezpochyby inspirován skandinávským stylem.

Fotografie: Alexandra Simard

Hlavní obytné prostory se spojují v jedné otevřené místnosti v přízemí. Najdete zde obývací pokoj, jídelnu i kuchyň. Vše je propojeno tak, aby mohli být lidé v jednotlivých částech ve spojení, ale zároveň nedocházelo k rušivému přenosu zvuků nebo pachů z kuchyně.

Fotografie: Alexandra Simard

Velké francouzské okno pouští dovnitř dostatek světla a dává vám pocit, že i při jídle sedíte doslova na zápraží a přírodu máte na dosah ruky.

Fotografie: Alexandra Simard
Fotografie: Alexandra Simard

Chytré a funkční propojení

Interiér je vybaven střídmě a jednoduše, ostatně tak, jak se to dělá ve skandinávských domovech. Vše je užitné a vyrobeno tak, aby si to dobře plnilo svou funkci a zároveň chytře propojovalo celý prostor v jeden celek. Na přízemí je také malá koupelna.

Fotografie: Alexandra Simard
Fotografie: Alexandra Simard

Zbytek místností najdete v suterénu. Jsou zde ložnice, které jsou zařízeny prozatím velmi střízlivě, ale noví majitelé tak mají možnost propůjčit prostoru vlastní styl. Nechybí prostorná koupelna a prádelna vybavená pračkou i sušičkou.

Příroda jako na dlani

Fotografie: Alexandra Simard

Skutečným skvostem je terasa s výhledem do přírody. Před sebou máte jen nekonečnou divokou zeleň, která se dokonale snoubí s modrým nebem nad vámi. Zde se konečně můžete nadechnout a odpočinout si od všeho shonu a stresu.

Fotografie: Alexandra Simard

Součástí celého komplexu je také přístup ke společnému vybavení, které zahrnuje bazén, posilovnu, saunu, lázně, zahradu, kulečník a hřiště. Vracet se zpět do ruchu velkoměsta je skutečně těžké.

Do redakce Bydlimeutulne.cz se přidala během svých studií a práce redaktorky ji tak nadchla, že se rozhodla zůstat. Její v... [Více o autorovi]