Uniklé záběry z luxusní chalupy Lucie Bílé ovládly český internet. O něčem takovém sní každý z nás

Fotografie: Stuclinka / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Lucie Bílá, narozená jako Hana Zaňáková, je slavná česká zpěvačka a herečka. Pro chvíle odpočinku si pořídila chalupu s velkým pozemkem v Českém ráji.

Více než třicetiletá kariéra Lucie Bílé je ověnčena řadou uznání a cen. A to jak od jejích posluchačů – je mnohonásobnou držitelkou Českého slavíka – tak i od odborné veřejnosti. Lucie Bílá se věnuje široké škále hudebních žánrů, a to od popu a rocku až po taneční, soulovou a muzikálovou hudbu. A protože prkna, co znamenají svět, jí jsou velmi blízká, tak založila i vlastní divadlo.

Ráj v Českém ráji

Přesto, že je tato nadaná a pracovitá umělkyně na jevišti jako ryba ve vodě, čas od času potřebuje také odpočívat. A v takových chvílích opouští ruch hlavního města a vyráží za klidem na svou milovanou chalupu. Ta se nachází v obci Líšný v Českém ráji, uvádí se na webu TN. Chalupu Lucie kdysi odkoupila od svého bývalého partnera Petra Kratochvíla, který je také otcem jejího syna Filipa. Nemovitost má výměru 140 m2, ovšem pozemek, jímž je chalupa obklopena, má rozlohu přes 7 tisíc m2.

A to už poskytuje dostatek prostoru nejen pro relaxaci, ale hlavně pro soukromí, které zpěvačka po náročných pracovních dnech potřebuje. Přestože na první pohled z chalupy dýchá závan starých časů, je velmi moderně zrekonstruovaná a majitelce a jejím blízkým poskytuje potřebný komfort. V interiéru zůstaly původní dřevěné podlahy i rustikální dřevěný strop, které dodávají místnostem nejen na útulnosti, ale také nádech venkovského stylu.

Elegantní domov Terezy Kostkové: Bydlí v luxusní vile ve francouzském stylu s krásnou zahradou

Čas na relax i koníčky

Na kuchyň s jídelnou plynule navazuje obývací pokoj a srdcem tohoto otevřeného konceptu se stala centrální kamna, tedy spíš pec. A na ní může Lucie spát, stejně jako Honza v pohádkách. Lucie má v domě i tajný pokoj, v němž má uloženy ceny, které obdržela během své úspěšné kariéry. Zvenčí je chalupa obložena kamenem, píše se na webu PoznatSvět. A v zahradě? Tam najdete ovce i koně, a dokonce i holubník. Nechybí ani menší rybník.

A tak tady, uprostřed přírody, tráví Lucie Bílá svůj volný čas. Většinou se svým partnerem Radkem Filipi, občas se k nim přidá i zpěvaččin syn Filip. Na chalupě se Lucie věnuje svým koníčkům: fotografování a výrobě andělíčků a růženců. Výtěžek z jejich prodeje pak jde na nákup kompenzačních pomůcek pro osoby s vážným zdravotním postižením, sděluje web Blesk.

Jindy se Lucie proběhne po okolních stráních, sbírá bylinky a houby… No, prostě jako každý druhý chalupář. Na webu BydlímeÚtulně jsme vás také pozvali na návštěvu luxusní vily Petera Nagyho, oblíbeného slovenského zpěváka.

Absolvent České zemědělské univerzity, který je již od malička velkým kutilem. V podstatě vše, co je možné najít v j... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*